Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 500 ml (2 k) amandelmeel
• knypie sout
• 2,5 ml (½ t) bakpoeier
• 2,5 ml (½ t) kaneel
• 4 eiers
• 10 ml (2 t) xylitol
• 125 ml (½ k) jogurt
• botter vir braai
1 Meng al die droë bestanddele in ’n groot mengbak.
2 Klits die eiers, xylitol en jogurt saam. Meng die droë bestanddele by die nat bestanddele en meng goed.
3 Verhit die botter in ’n kleefwerende pan oor matige hitte.
4 Skep groot eetlepels vol van die mengsel in die pan (braai so 3-4 op ’n slag) en braai vir 3-5 min. of tot borrels aan die bokant verskyn.
5 Draai om en braai vir nog 2 min. of tot goudbruin.
6 Sit met vars bessies en room voor.
Deur Rentia Mynhardt. Foto’s: Verskaf Om ma en dogter op papier te wees is…
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.