kategorieë: Dekor

Alles-in-een-leer

Benodighede

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • Veselbord (hardboard)
  • Saag
  • Swartbordverf
  • Lint of tou
  • Paneelspykers
  • Hamer
  • Seildoek
  • Leer vir omboorsel
  • Leermasjiennaalde en -gare

Maak so vir die swartbord en organiseerder

1 Meet aan die agterkant van die leer die grootte van die opening waar die bord moet kom.
2 Merk die grootte op die veselbord en saag uit.
3 Verf die voorkant van die bord met swartbordverf, laat droog word en verf ’n tweede laag.
4 Heg die punt van die lint of tou aan die onderkant van ’n sport met ’n spykertjie, gom- of kramgeweer. Draai die lint of tou verskeie kere om die sporte en heg die los punt op dieselfde wyse.
5 Sit die leer plat op die grond met die agterkant na bo, plaas die swartbord in posisie en kap met paneelspykers vas.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Maak so vir die sakkie

1 Sny ’n reghoek van 30 cm x 20 cm uit die seildoek.
2 Sny twee stukkies leer van 20 cm x 3 cm vir die omboorsels en kap elke kort sy om met die leer.
3 Vou regte kante op mekaar in die helfte met die kort sye op mekaar. Sny ’n keep van 2 cm x 2 cm op elke hoek van die voulyn.
4 Stik die sye aanmekaar met ’n 5 mm-naattoelating.
5 Bring die voulyn en die naat na mekaar op een van die oopgesnyde hoekies, druk die opening toe, ryg en werk vas. Doen dieselfde met die ander hoek.
6 Keer die sakkie uit en druk die hoeke met ’n skêr se punt uit.
7 Kap die sakkie met paneelspykers op die verlangde posisie aan die leer vas.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

11 hours Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

12 hours Gelede

Tamatieroomsop met kaasroosterbroodjies

Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…

13 hours Gelede

Lekker opskiet eet-ervaring by Vergelegen

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…

13 hours Gelede

Vinnige lamskerrie

Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…

15 hours Gelede

Kry só jou tuin reg in Julie

Julie: Doen dit in die tuin     1. Snoei rose teen einde Julie of…

16 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.