Resep deur Vickie de Beer. Foto Lee Schwagele crphotographic.co.za
Genoeg vir 6-8 koekies • Meng 1½ k (375 ml) snoekslaai (*sien resep bo), 1 liggies geklitse eier, ½ fyngekapte jalapeno, 1 e (5 ml) garam masala, ½ t (2,5 ml) fyn komyn, ½ t (2,5 ml) fyn koljander en ¼ k (60 ml) mosterdslaaisous (*sien resep bo) en sap van 1 lemmetjie in ’n mengbak.Allerlekkerste viskoekies
Ingredients
Instructions
Gerookte snoekslaai met mosterdslaaisous
Viskoekies
Bêre vir 2-3 dae in die yskas in ’n digsluitende houer, of vries vir volgende week.
• Vorm viskoekies met ’n deursnee van 5 cm en 1 cm dik met die mengsel.
• Verhit 2 e (30 ml) olyfolie in ’n pan oor matige hitte.
• Doop die koekies in geklitste eier (omtrent 2 eiers) en bedek met panko-broodkrummels, braai vir sowat 2 min. aan albei kante tot goudbruin.
• Sit met soetrissiesous voor.