Agter die skerms met Trix en Lea Vivier

Agter die skerms met Trix en Lea Vivier. Hooffoto: Leana Clunies-Ross

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Kyk hier na die video

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Produksie: Hannelie Diedericks

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Produksie-assistent: Melissa-Jade Myburgh

Fotograaf: Leana Clunies-Ross

Grimering: Adelle Jung

Hare: Saadique Ryklief

Stilering: Kim Berell van The Fashion Office

Video: Iain Rennie

Blaai deur ons foto-album

Trix en Lea se naels: Sorbet

Foto: Leana Clunies-Ross

Die Januarie-uitgawe van #rooirose is nou op die rakke

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

2 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

3 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

3 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

3 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

4 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

4 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.