Agter die skerms met Tamaryn Green

Agter die skerms met Tamaryn Green. Hooffoto: Leana Clunies-Ross

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Loer hier na die agter-die-skerms-foto’s:

Agter-die-skerms-foto’s: Zoë Salzwedel.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

“Ek het regtig die fotosessie vir rooi rose geniet. Die span is ongelooflik en ons het soveel pret gehad! Ons het die foto’s in ’n asemrowende omgewing geneem terwyl die reën heeltyd gedreig het, en tog het ons dit reggekry om pragtige foto’s te neem. Ek kan nie wag om die Februarie-uitgawe te sien nie!” – Tamaryn Green

Kyk na die video:

Die span

Foto: Zoë Salzwedel

Produksie: Hannelie Diedericks

Stilis: Kim Berell van The Fashion Office

Hare en grimering: Tamaryn van Tonder

Produksie-assistent: Melissa-Jade Myburgh

Fotograaf: Leana Clunies-Ross

Hierdie voorbladfotosessie is geskiet by die Thaba Eco Hotel in Johannesburg.

Lees Ilse Salzwedel se onderhoud met Tamaryn op bl. 12 van die Februarie-uitgawe van #rooirose wat nou op winkelrakke beskikbaar is.

Lees ook: Mej. Suid-Afrika 2018

Ons gesels met Tamaryn voor die Mej. Heelal-kompetisie

Tamaryn gekroon as eerste prinses by die Mej. Heelal-skoonheidskompetisie

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

4 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

6 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

6 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

6 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

6 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

7 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.