Agter die skerms met Erica Wessels: Maart 2019-uitgawe

Agter die skerms met Erica Wessels: Maart 2019-uitgawe deur Corné Greeff en Catherine Schenck. Hooffoto: Kristina Stojiljkovic

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Die beeldskone Erica Wessels is vandeesmaand op ons voorblad. Kom kuier saam agter die skerms by ons voorbladfotosessie!

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Agter-die-skerms-foto’s

Foto’s deur Corné Greeff.

Produksie-span

Produksie: Suzanne Kotzé

Fotograaf: Kristina Stojiljkovic

Hare en grimering: Cheryl Parker van Supernova

Stilering: Justine Kroes

Assistent, agter-die-skerms-foto’s en -video: Corné Greeff

Meubels: Aura Interiors

Naels: Sorbet

Kyk hier na die video:

Video deur Corné Greeff. Musiek deur BenSound

Lees gerus ons artikel met Erica op bl. 14 van ons Maart-uitgawe wat nou beskikbaar is op winkelrakke.

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

1 day Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

1 day Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

2 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.