Foto: Leana Clunies-Ross
Agter die skerms met Chanelle de Jager saamgestel deur Catherine Schenck. Video: Suzanne Kotzé. Hooffoto: Leana Clunies-Ross
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
“Ek het lank laas soveel pret met my klere aan gehad soos hierdie fotosessie. Die span is hope pret en hulle is uitdagend kreatief. Ons is ook met ’n heerlike tuisgemaakte middagete bederf. Sewe uur het soos sewe minute gevoel, en ons het net so hard gelag as wat ons gewerk het.”
Lees ook: 10 redes hoekom jy die Februarie 2020-uitgawe van rooi rose moet koop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Agter die skerms met Chanelle de Jager. Foto: Leana Clunies-Ross
Kreatiewe direksie en produksie: Suzanne Kotzé
Fotograaf: Leana Clunies-Ross
Stilis: Justine Kroes
Hare en grimering: Cheryl Parker van Supernova Creative Management
Naels: Sorbet
Materiaal: Hertex
Agter-die-skerms-video: Suzanne Kotzé
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.