Agter die skerms met Antoinette Louw deur Corné Greeff, Suzanne Kotzé en Catherine Schenck. Hooffoto: Kristina Stojiljkovic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Op ’n bibberkoue dag het ons wonderlike span saam met Antoinette Louw ons pragtige, somerse November 2019-uitgawe se voorblad geskep!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Loer hier na ons agter-die-skerms video:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Kreatiewe direksie en produksie: Suzanne Kotzé
Produksie-assistent en agter-die-skerms-foto’s en -video: Corné Greeff
Fotograaf: Kristina Stojiljkovic
Stilis: Justine Kroes
Hare en grimering: Cheryl Parker van Supernova Creative Management
Haarstyl en kleur: Tosca Salon, Stellenbosch
Naels: Sorbet
Die foto’s is geneem by The Old Tannery in Wellington
Die meubels is van Grand Room Design, Wellington
Klik op ’n foto om die gallery oop te maak en deur die foto’s te blaai.
Antoinette vertel hoe mens se gesondheid ook jou voorkoms beïnvloed. Sy het dit gesien en gevoel terwyl sy self siek was voor ons fotosessie en ook agtergekom watter groot verskil dit aan jou gemoed maak as jy weer beter lyk, “dan voel jy ook sommer weer beter.”
Baie dankie aan Tosca Salon, Stellenbosch vir Antoinette se pragtige hare en aan Sorbet vir die mooi manikuur!
Lees ons onderhoud met Antoinette op bl. 12 van ons November 2019-uitgawe.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.