Advokado-en-mosterd-slaai

Genoeg vir 6

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Slaaisous
45 ml (3 e) olyfolie
30 ml (2 e) balsemiekasyn
5 ml (1 t) Franse mosterd (Dijon-mosterd)
1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap
sout en peper
Tabasco-sous (opsioneel)

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Slaai
2 avokadopere, ontpit, geskil en in skywe gesny
30 ml (2 e) suurlemoensap
12 gaar baba-aartappeltjies, middeldeur gesny
12 kersietamaties, middeldeur gesny
1 groen soetrissie, ontpit en in repies gesny
1 rooi soetrissie, ontpit en in repies gesny
blaarslaai van jou keuse – ons het bindslaai (cos lettuce gebruik)
12 olywe, ontpit
1 klein pers ui, fyn gekap

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1 Maak eers die slaaisous deur al die bestanddele te meng. Hou eenkant.
2 Sprinkel ’n bietjie suurlemoensap oor die avokadoskywe om verbruining te voorkom.
3 Meng al die ander bestanddele liggies in ’n mengbak.
4 Rangskik die slaaiblare op ’n slaaibord en skep die res van die slaaibestanddele bo-op. Geur na smaak met sout en peper en selfs hande vol vars kruie soos grasuitjies en pietersielie. Giet die slaaisous oor en sit voor.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.