Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Slaaisous
45 ml (3 e) olyfolie
30 ml (2 e) balsemiekasyn
5 ml (1 t) Franse mosterd (Dijon-mosterd)
1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap
sout en peper
Tabasco-sous (opsioneel)
Slaai
2 avokadopere, ontpit, geskil en in skywe gesny
30 ml (2 e) suurlemoensap
12 gaar baba-aartappeltjies, middeldeur gesny
12 kersietamaties, middeldeur gesny
1 groen soetrissie, ontpit en in repies gesny
1 rooi soetrissie, ontpit en in repies gesny
blaarslaai van jou keuse – ons het bindslaai (cos lettuce gebruik)
12 olywe, ontpit
1 klein pers ui, fyn gekap
1 Maak eers die slaaisous deur al die bestanddele te meng. Hou eenkant.
2 Sprinkel ’n bietjie suurlemoensap oor die avokadoskywe om verbruining te voorkom.
3 Meng al die ander bestanddele liggies in ’n mengbak.
4 Rangskik die slaaiblare op ’n slaaibord en skep die res van die slaaibestanddele bo-op. Geur na smaak met sout en peper en selfs hande vol vars kruie soos grasuitjies en pietersielie. Giet die slaaisous oor en sit voor.
Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer Suzette van der Merwe…
Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…
Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…
Deur Rediscover Dairy Voorbereidingstyd: 5 minute Gaarmaaktyd: 20 minute Bedien: 4 porsies Porsiegrootte: 300…
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.