Genoeg vir 6 groot lekkers
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 165 g (1¹⁄³ k)
• strooisuiker
• 160 ml (²⁄³ k) vloeibare glukose
• 15 ml (1 e) aarbeigeursel
• 6 roomysstokkies
Spuit 2 plat metaalbakplate met kleefwerende kossproei.
1 Verhit die suiker en glukose vir 6-7 min. in ’n middelslagkastrol oor lae hitte, of tot die suiker opgelos is. Moenie roer nie.
2 Bring die stroop tot kookpunt en prut vir 7-8 min. tot dit die hardekraak-stadium op ’n suikertermometer bereik. Dit moet ’n ligbruin karamelkleur hê.
3 Verwyder van die hitte en roer die kleursel en aarbeigeursel by. Vorm die stokkielekkers volgens die aanwysings hier onder.
4 Laat die stokkielekkers kliphard word voordat jy hulle van die bakplaat haal.
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Hierdie webwerf gebruik koekies.