kategorieë: GebakKos

Aarbei-stokkielekkers

Genoeg vir 6 groot lekkers

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 165 g (1¹⁄³ k)
• strooisuiker
• 160 ml (²⁄³ k) vloeibare glukose
• 15 ml (1 e) aarbeigeursel
• 6 roomysstokkies

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Spuit 2 plat metaalbakplate met kleefwerende kossproei.
1 Verhit die suiker en glukose vir 6-7 min. in ’n middelslagkastrol oor lae hitte, of tot die suiker opgelos is. Moenie roer nie.
2 Bring die stroop tot kookpunt en prut vir 7-8 min. tot dit die hardekraak-stadium op ’n suikertermometer bereik. Dit moet ’n ligbruin karamelkleur hê.
3 Verwyder van die hitte en roer die kleursel en aarbeigeursel by. Vorm die stokkielekkers volgens die aanwysings hier onder.
4 Laat die stokkielekkers kliphard word voordat jy hulle van die bakplaat haal.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Anelle Tewson

Onlangse plasings

Vetplante vir beginners

Daar is baie maniere en wenke om vetplante te laat gedy. Hier is nege wenke…

11 hours Gelede

Karlien van Jaarsveld op ‘Laataand by Rian’: “Ek sou dieselfde keuses maak”

As Karlien van Jaarsveld die horlosie kon terugdraai, sou sy dieselfde keuses gemaak het, want…

14 hours Gelede

Amasi-platbrood

Resep:  'Dairy Gives You Go'    Bestanddele   2 koppies koekmeel ¾ koppie Amasi ¼…

15 hours Gelede

28-dag oefenprogram vir beginner-fietsryers

28-dag oefenprogram vir beginner-fietsryers deur Salomé Delport. Hooffoto: zozzzzo/istock images    As jy na veertig begin…

1 day Gelede

Ek het my verhouding met kos verander en jy sal nie glo wat volgende gebeur het nie

Ek het my verhouding met kos verander en jy sal nie glo wat volgende gebeur…

1 day Gelede

Inspirerende stories, Teater en Pa-wees: Dean Balie se volgende hoofstuk

Hy is in 1989 op Springbok gebore en hierdie uitsonderlike deel van ons land was…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.