Parmaham-en-papaja-stokkies
Serves: Genoeg vir 10 stokkies
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Ingredients
- 1 groot papaja of spanspek, geskil en pitte uitgekrap
- 10 lappies parmaham
- 20 groot basiliekruidblare
- Sous
- Meng 75 ml olyfolie, 30 ml balsemiekasyn, 10 ml lemmetjiesap en 5 ml bruinsuiker. Geur met sout.
Instructions
1 Sny die papaja in happiegrootte blokkies.
2 Vou die parmaham in konsertinavoutjies en steek op ’n lang stokkie.
3 Vou ’n basiliekruid-blaar en ryg ook op die stokkie.
4 Ryg ’n papajablokkie op elke stokkie en voltooi met ’n basiliekruidblaar.
5 Herhaal met die res van die bestanddele op die ander stokkies.
6 Sit met die balsemieksous voor.
Rooi Rose
Lees Meer
Staatmaker-vinaigrette
05/02/2024
Vingerhappies vir Kersfees
05/12/2023
Lamstjop- en Halloumi-sosaties
31/10/2023