Kors: 1 Meng die koekiekrummels en botter en druk in ’n gesmeerde 27 cm- tertbord. Hou in die yskas.Appelkoos-yskastert
Ingredients
Instructions
Vulsel: 2 Roer die suurlemoensap in die kondensmelk, voeg die maaskaas by en vou die room by, meng goed.
3 Smelt die gelatien vir 30 sek. op die ontvriesstelling in die mikrogolf.
4 Roer die gesmelte gelatien by die roommengsel in en skep in die kors.
5 Laat stol vir sowat 1 uur in die yskas.
Bolaag: 6 Maak intussen die jellie aan met 1 koppie kookwater en voeg die sap van die appelkose by.
7 Sodra die tert gestol het, pak die appelkose bo-op met die ronde kante na bo.
8 Skep van die jelliemengsel oor die appelkose - soveel as wat die tertbord kan neem.
9 Laat verder stol.