Kos
Mode
Skoonheid
Gesondheid
Bekendes
Leefstyl
Jou Lewe
Ontspanning
Wen
Ma/Dogter Competition
Mon-Fri 09.00 - 17.00
Kos
Maklik & vinnig
Aandetes vir die week
Somerkos
Laekoolhidraat
Vegetaries
Gebak
Nagereg
Drankies
Jy kan
Nuut & Nou
Recipes in English
Mode
Dra dit so
Wenke
Trends
Skoonheid
Hare
Velsorg
Grimering
Naels
Wenke
Gesondheid
Leef gesond
Dieet
Fiksheid
Bekendes
Ons mense
Leefstyl
Dekor
Handwerk
Tuinmaak
Doen dit self
Jou lewe
Verhoudings
Ouerskap
Inspirasie
In die nuus
Geld & Sukses
Persoonlike groei
Ontspanning
Lees
Reis
Blogs
Ansu Visser
Ina Genade
Boekklub
Kalender
Wen
Ma en Dogter Kompetisie
Geroosterde perskes met gesoute karamelsous
15/01/2018
~
Maak sommer poeding oor die kole. Wanneer die kole ná die braai begin afkoel, is hulle net reg om vrugte en sjokoladestokbrood te braai
Deel
Twiet
Deel
Druk
E-pos
Geroosterde perskes met gesoute karamelsous deur Vickie de Beer
Geroosterde perskes met gesoute karamelsous
Ingredients
4 perskes, middeldeur gesny en pitte uitgehaal
30 ml (2 e) olyfolie
60 ml (¼ k) kruisement
Instructions
Smeer die snykante van die perskes met olyfolie.
Braai vir 20-25 min. oor matige kole, of tot deurgaar.
Sit voor met kruisement en ’n sout karamelsous.
nagereg
recipes
dessert
kos
Anelle Tewson
Lees Meer
Maklike gemmerbier – sonder gis
19/12/2024
Vinnige salmpasta
18/12/2024
10 nostalgiese koekies wat jy hierdie Kersfees moet bak
18/12/2024
Send this to a friend
Send
Cancel