9 blink planne met blikkieskos

9 blink planne met blikkieskos deur Vickie de Beer, bygestaan deur Margie Els-Burger. Foto’s: Johan Wilke.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Ons blikkie-staatmakers

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  • Ons druk heel geskilde tamaties in die sap met ’n vurk fyn en gooi dit by al ons bredies, kerries en soppe.
  • Geblikte kersietamaties is deesdae verkrygbaar en smaak vorentoe in pasta.
  • Wees op die uitkyk na die verskillende soorte gegeurde tamaties waarmee jy in ’n kits woema by geregte kan voeg. Ons hou van die Indiese, Mexikaanse en Italiaanse geure.
  • Onder geblikte bone is cannelini- en rooi nierbone ons gunstelinge. Die blikkies spaar baie tyd en is net so voedsaam soos gedroogde bone. Boonop verlaag dit die GI van geregte. Ons gebruik dit in slaaie, salsa, bredies en soppe. Kekerertjies kan op dieselfde manier ingespan word.
  • Tuna en ander geblikte vis soos sardientjies is ware staatmakers. Kies tuna in water om die vetjies weg te hou.
  • Ansjovisfilette
  • Kappertjiesaad
  • Klapperroom maak van enige kerrie of roerbraaigereg iets spesiaals.

Ons spesery-staatmakers

  • Tandoori- en masalakerriepoeier is altyd in ons koskas.
  • So ook Thaise groen- en rooikerriepasta.
  • Botteltjies klaargekapte gemmer, knoffel en rissie maak die lewe soveel makliker.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Probeer die volgende heerlike resepte

Heuning-en-gemmerhoender met sataysous

Klik hier vir die resep

Indiese mossels met raita

Klik hier vir die resep

Geroosterde aartappel-en-tuna-gebak

Klik hier vir die resep

Oosterse hoenderkerrie

Klik hier vir die resep

Geroosterde lamsnek met hoemoessous

Klik hier vir die resep

Vegetariese fajita

Klik hier vir die resep

Lamsworsie-en-boontjie-bredie

Klik hier vir die resep

Italiaanse tamatiepasta

Klik hier vir die resep

Riboogskyf met Provensaalse cannelini-boontjies

Klik hier vir die resep

Lees ook:

7 heerlike resepte met bestanddele wat reeds in jou spens is

Vis: Kook een keer, eet drie keer

Vark: Kook een keer, eet drie keer

Hoender: Kook een keer, eet drie keer

5 laekoolhidraat-happies wat jy nou moet maak

Kragsop met murg

Kragsop met groente

5 vinnige en bekostigbare resepte vir aandete

10 heerlike resepte met eiers wat jy nou moet maak

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Kry weer woema in die winter

As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…

2 hours Gelede

Sagte rogbrood

Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…

3 hours Gelede

5 maniere om meer selfvertroue te hê

Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…

20 hours Gelede

‘n Velsorggids vir elke ouderdom

Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…

21 hours Gelede

Karamelspringmielies-en-mout-koekies

Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…

1 day Gelede

Vanaand op ‘Een keer om die son’

Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.