9 blink planne met blikkieskos

9 blink planne met blikkieskos deur Vickie de Beer, bygestaan deur Margie Els-Burger. Foto’s: Johan Wilke.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Ons blikkie-staatmakers

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  • Ons druk heel geskilde tamaties in die sap met ’n vurk fyn en gooi dit by al ons bredies, kerries en soppe.
  • Geblikte kersietamaties is deesdae verkrygbaar en smaak vorentoe in pasta.
  • Wees op die uitkyk na die verskillende soorte gegeurde tamaties waarmee jy in ’n kits woema by geregte kan voeg. Ons hou van die Indiese, Mexikaanse en Italiaanse geure.
  • Onder geblikte bone is cannelini- en rooi nierbone ons gunstelinge. Die blikkies spaar baie tyd en is net so voedsaam soos gedroogde bone. Boonop verlaag dit die GI van geregte. Ons gebruik dit in slaaie, salsa, bredies en soppe. Kekerertjies kan op dieselfde manier ingespan word.
  • Tuna en ander geblikte vis soos sardientjies is ware staatmakers. Kies tuna in water om die vetjies weg te hou.
  • Ansjovisfilette
  • Kappertjiesaad
  • Klapperroom maak van enige kerrie of roerbraaigereg iets spesiaals.

Ons spesery-staatmakers

  • Tandoori- en masalakerriepoeier is altyd in ons koskas.
  • So ook Thaise groen- en rooikerriepasta.
  • Botteltjies klaargekapte gemmer, knoffel en rissie maak die lewe soveel makliker.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Probeer die volgende heerlike resepte

Heuning-en-gemmerhoender met sataysous

Klik hier vir die resep

Indiese mossels met raita

Klik hier vir die resep

Geroosterde aartappel-en-tuna-gebak

Klik hier vir die resep

Oosterse hoenderkerrie

Klik hier vir die resep

Geroosterde lamsnek met hoemoessous

Klik hier vir die resep

Vegetariese fajita

Klik hier vir die resep

Lamsworsie-en-boontjie-bredie

Klik hier vir die resep

Italiaanse tamatiepasta

Klik hier vir die resep

Riboogskyf met Provensaalse cannelini-boontjies

Klik hier vir die resep

Lees ook:

7 heerlike resepte met bestanddele wat reeds in jou spens is

Vis: Kook een keer, eet drie keer

Vark: Kook een keer, eet drie keer

Hoender: Kook een keer, eet drie keer

5 laekoolhidraat-happies wat jy nou moet maak

Kragsop met murg

Kragsop met groente

5 vinnige en bekostigbare resepte vir aandete

10 heerlike resepte met eiers wat jy nou moet maak

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Net drie spanne oor ná stormagtige braai-uitdaging

In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…

1 day Gelede

Pak jou somerlinne só weg

Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…

1 day Gelede

Foute wat jy moet vermy wanneer jy jou slimfoon laai

Deur Jade Rhode   As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…

1 day Gelede

Was jou grimeerkwassies só

Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld?  - Tirsa van Staden Lees…

1 day Gelede

‘The Mommy Club’ se Ansu Viljoen: ‘Nie almal is bedoel om in jou binnekring te wees nie’

Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…

1 day Gelede

Suurlemoen-en-klapper-skywe

Resep deur Vickie de Beer

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.