9 blink planne met blikkieskos

9 blink planne met blikkieskos deur Vickie de Beer, bygestaan deur Margie Els-Burger. Foto’s: Johan Wilke.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Ons blikkie-staatmakers

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  • Ons druk heel geskilde tamaties in die sap met ’n vurk fyn en gooi dit by al ons bredies, kerries en soppe.
  • Geblikte kersietamaties is deesdae verkrygbaar en smaak vorentoe in pasta.
  • Wees op die uitkyk na die verskillende soorte gegeurde tamaties waarmee jy in ’n kits woema by geregte kan voeg. Ons hou van die Indiese, Mexikaanse en Italiaanse geure.
  • Onder geblikte bone is cannelini- en rooi nierbone ons gunstelinge. Die blikkies spaar baie tyd en is net so voedsaam soos gedroogde bone. Boonop verlaag dit die GI van geregte. Ons gebruik dit in slaaie, salsa, bredies en soppe. Kekerertjies kan op dieselfde manier ingespan word.
  • Tuna en ander geblikte vis soos sardientjies is ware staatmakers. Kies tuna in water om die vetjies weg te hou.
  • Ansjovisfilette
  • Kappertjiesaad
  • Klapperroom maak van enige kerrie of roerbraaigereg iets spesiaals.

Ons spesery-staatmakers

  • Tandoori- en masalakerriepoeier is altyd in ons koskas.
  • So ook Thaise groen- en rooikerriepasta.
  • Botteltjies klaargekapte gemmer, knoffel en rissie maak die lewe soveel makliker.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Probeer die volgende heerlike resepte

Heuning-en-gemmerhoender met sataysous

Klik hier vir die resep

Indiese mossels met raita

Klik hier vir die resep

Geroosterde aartappel-en-tuna-gebak

Klik hier vir die resep

Oosterse hoenderkerrie

Klik hier vir die resep

Geroosterde lamsnek met hoemoessous

Klik hier vir die resep

Vegetariese fajita

Klik hier vir die resep

Lamsworsie-en-boontjie-bredie

Klik hier vir die resep

Italiaanse tamatiepasta

Klik hier vir die resep

Riboogskyf met Provensaalse cannelini-boontjies

Klik hier vir die resep

Lees ook:

7 heerlike resepte met bestanddele wat reeds in jou spens is

Vis: Kook een keer, eet drie keer

Vark: Kook een keer, eet drie keer

Hoender: Kook een keer, eet drie keer

5 laekoolhidraat-happies wat jy nou moet maak

Kragsop met murg

Kragsop met groente

5 vinnige en bekostigbare resepte vir aandete

10 heerlike resepte met eiers wat jy nou moet maak

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

1 day Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

1 day Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

2 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.