5 vinnige en goedkoop resepte vir aandete
5 vinnige en goedkoop resepte vir aandete deur Vickie de Beer. Bygestaan deur Inemarie Rabie. Foto’s deur Lee Schwagele van CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Probeer ons nuwe idees vir aandetes. Dit sal jou sak én jou horlosie pas …
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Hoenderlewertjies is voedsaam en bekostigbaar.
20 minute om voor te berei. Genoeg vir 4.
Snitte soos hoendervlerkies en nekkies is baie goedkoper en baie geurig.
30 minute om voor te berei. Genoeg vir 4.
Worsies is ’n baie veelsydige en bekostigbare bron van proteïen.
Rek bredies en soppe met proteïenryke lensies of bone.
25 minute om voor te berei. Genoeg vir 6.
Vleis is duur. Laat vleis een keer per week heeltemal weg.
Maak growwe broodkrummels van ou brood vir ’n krakerige korsie om schnitzels en viskoekies.
Neem 25 minute om voor te berei. Genoeg vir 4.
Eiers kan vir baie meer as net ontbyt gebruik word. Span dit vir ’n slag ook vir aandetes in.
Neem 25 minute om voor te berei. Genoeg vir 4.
5 vinnige resepte vir die week
9 blink planne met blikkieskos
6 vinnige beesvleisresepte vir aandete
5 vinnige visresepte wat jy nou moet maak
5 maklike skaapvleisresepte vir aandete
5 vinnige varkvleisresepte vir aandete
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.