Dit gaan alles oor hoe om die sjefs te leer ken, hul behoeftes, hul aspirasies, hul kreatiewe vaardighede en hul talente.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Daar is vyf kategorieë met drie pryse in elke kategorie en uiteindelik ’n totaal van R120 000 op die spel!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Unilever Food Solutions het ons genooi vir ’n voorsmakie van hoe die sjefs in die kompetisie voel. Ons moes in minder as ’n uur ’n voor- en hoofgereg maak. Ons het elkeen by ’n werkstasie gewerk en daar was ’n tafel met verskillende vars bestanddele. Ons is gesê om elkeen salm én eend gaar te maak. Dit was moeilik! Maar ons het dit gedoen en rooi rose het die 3rde prys vir die dag gewen.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Hier is ’n paar oomblikke van die dag:
Vir meer besonderhede en inskrywings klik op www.ufs.com
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.