'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Somersmaaksensasie – bitter, blomme en verfrissend
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 150 ml kinawater (tonic)
• 3 dun gesnyde komkommerskyfies
Voorbereiding:
1. Vul ’n lang glas met ysblokkies.
2. Kombineer die bestanddele en roer liggies.
3. Versier met die drie dungesnyde komkommerskyfies.
Somersmaaksensasie – Vrugtig, blomme en verfrissend
Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 20 ml vars lemmetjiesap
• 10 ml vlierblomsap (elderflower cordial)
• 8 ment blare
• 1 duim komkommer
• gemmerbier om op te vul
Voorbereiding:
1. Sit die komkommer in ’n glas en breek op met ’n stampertjie.
2. Voeg gebreekte ys by saam met al die ander bestanddele.
3. Vul die glas met gemmerbier en versier
Somersmaaksensasie – vrugtig en blomme
Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 150 ml vars appelsap
• 5 vars frambose
• ’n skeutjie vars suurlemoensap
Voorbereiding:
1. Kombineer al die bestanddele in ’n teepot, meng goed en laat trek vir ’n paar minute.
2. Gooi dit in ’n teekoppie gevul met ys.
Daar is baie maniere en wenke om vetplante te laat gedy. Hier is nege wenke…
As Karlien van Jaarsveld die horlosie kon terugdraai, sou sy dieselfde keuses gemaak het, want…
Resep: 'Dairy Gives You Go' Bestanddele 2 koppies koekmeel ¾ koppie Amasi ¼…
28-dag oefenprogram vir beginner-fietsryers deur Salomé Delport. Hooffoto: zozzzzo/istock images As jy na veertig begin…
Ek het my verhouding met kos verander en jy sal nie glo wat volgende gebeur…
Hy is in 1989 op Springbok gebore en hierdie uitsonderlike deel van ons land was…
Hierdie webwerf gebruik koekies.