'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Somersmaaksensasie – bitter, blomme en verfrissend
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 150 ml kinawater (tonic)
• 3 dun gesnyde komkommerskyfies
Voorbereiding:
1. Vul ’n lang glas met ysblokkies.
2. Kombineer die bestanddele en roer liggies.
3. Versier met die drie dungesnyde komkommerskyfies.
Somersmaaksensasie – Vrugtig, blomme en verfrissend
Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 20 ml vars lemmetjiesap
• 10 ml vlierblomsap (elderflower cordial)
• 8 ment blare
• 1 duim komkommer
• gemmerbier om op te vul
Voorbereiding:
1. Sit die komkommer in ’n glas en breek op met ’n stampertjie.
2. Voeg gebreekte ys by saam met al die ander bestanddele.
3. Vul die glas met gemmerbier en versier
Somersmaaksensasie – vrugtig en blomme
Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 150 ml vars appelsap
• 5 vars frambose
• ’n skeutjie vars suurlemoensap
Voorbereiding:
1. Kombineer al die bestanddele in ’n teepot, meng goed en laat trek vir ’n paar minute.
2. Gooi dit in ’n teekoppie gevul met ys.
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.