Kruiepesto
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Kruiepesto is deesdae in ’n verskeidenheid geure beskikbaar en die gebruike daarvan is legio. Gebruik dit as ’n doopsous, roer dit deur pasta of smeer dit oor geroosterde vleis.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Maak jou eie pesto
Kap 2 groot hande vol basiliekruid,
50 g (1/2 pakkie) dennepitte of macadamianeute,
2 knoffelhuisies, 50 g (1/2 k) gerasperde parmesaankaas en sout na smaak in ’n voedselverwerker of ’n vysel fyn.
Voeg 80 ml (1/3 k) olyfolie drupsgewys by.
Geur met swartpeper en hou in ’n gesteriliseerde botteltjie in die yskas.
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.