Kruiepesto
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Kruiepesto is deesdae in ’n verskeidenheid geure beskikbaar en die gebruike daarvan is legio. Gebruik dit as ’n doopsous, roer dit deur pasta of smeer dit oor geroosterde vleis.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Maak jou eie pesto
Kap 2 groot hande vol basiliekruid,
50 g (1/2 pakkie) dennepitte of macadamianeute,
2 knoffelhuisies, 50 g (1/2 k) gerasperde parmesaankaas en sout na smaak in ’n voedselverwerker of ’n vysel fyn.
Voeg 80 ml (1/3 k) olyfolie drupsgewys by.
Geur met swartpeper en hou in ’n gesteriliseerde botteltjie in die yskas.
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.