Foto deur Lee Malan
Die marmer-voorkoms is hoogmode en hoe meer goed na marmer lyk, hoe beter! Ons gee vir jou die beste marmerkoekresep. Probeer ligter kleure vir ’n pastelvoorkoms en jelkleursel vir helderder kleure.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Swart is nie net ’n modegier vanjaar nie, maar dis ook baie gewild om pikswart kos te maak. Hier het ons ’n gunstelingresep, fluweelkoek, gemaak – maar met ’n donker kinkel. Loer hier na die resep vir swartfluweelkoek.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Om ’n meringueversiering op ’n koek te hê is baie gewild op die oomblik. Probeer ons suurlemoen-meringue-koek en beïndruk selfs die mees geharde roomkaasversierselondersteuners.
Hierdie koek kan in een woord opgesom word: dekadent. Dis heerlik klam en boonop maklik om te maak.
Foto deur CRPhotographic
As jy nie juis ’n soettand is nie (ons het al gehoor daar is regtig sulke mense :-)), is hierdie geroosterde knoffelkaaskoek vir jou.
Dis amper lente, so vier dit met hierdie baldadige reënboogkoek. Probeer dit selfs met verskillende skakerings van een kleur vir ’n ombré-voorkoms.
Net omdat jy gluten-onverdraagsaam is, beteken dit nie jy kan nie koek eet nie. Hierdie glutenvrye sjokoladekoek is maklik om te maak, en is ’n staatmaker vir enigeen wat glutenvry wil bak.
Wees braaf en eksperimenteer ’n bietjie met geure. Probeer hierdie verleidelike beet-sjokolade-en-koffiekoek en sit dit voor saam met vuurwarm koffie.
Hierdie fantastiese vye-en-roosmarynkoek kan jy gerus maak – al klink dit effe buitengewoon!
Ons resepteboek, rooi rose Kuierkos, is geskryf deur ons kosredakteur Vickie de Beer. Dit bevat heerlike (koek)resepte en is hier beskikbaar
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.