1 maklike maalvleismengsel, 7 vinnige resepte

1 maklike maalvleismengsel, 7 heerlike resepte deur Vickie de Beer. Bygestaan deur Jana van Sittert. Foto’s: Charles Russel.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Basiese maalvleismengsel

Maak hierdie basiese maalvleismengsel aan wat genoeg is vir 4 – 6 mense en vries in porsiegroottes na jou gelang.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

#rrWenk: Gemaalde varkvleis bevat minder vet as beesvleis en is ook ’n bietjie goedkoper. Rek so jou basiese mengsel, of gebruik slegs gemaalde beesvleis.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Klik hier vir die resep

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

#rrWenk: Maak ’n pot spaghetti gaar en jy het ’n maklike en vinnige aandete!

Ons beste vrieswenke

  • Dié maalvleis is ’n staatmaker in ons vrieskas. Ons het die resep vermeerder en 3 kg maalvleis op ’n slag gemeng – een keer se moeite spaar baie tyd later. Vries porsiegroottes volgens jou
    behoeftes: 250 g in klein vriessakkies vir 1. 500 g in middelslag-vriessakkies vir 2 of meer.
  • Druk die maalvleis plat in die sakkie sodat dit makliker in die vrieskas pas en blitsvinnig ontdooi wanneer dit regop in warm water staan – ’n bonus as jy vergeet het om die vleis betyds uit
    te haal!
  • GLAD se Freezer Bags het ’n strokie waarop jy die inhoud en datum van die sakkies kan skryf.
  • Frikkadelle en hamburger-patties vries net so goed. Vries in ’n enkellaag in sakkies sodat dit makliker sal ontdooi

Bielie-burgers

Klik hier vir die resep

Maalvleispasteie

Klik hier vir die resep

Mexikaanse eiergebak

Klik hier vir die resep

Tandoori-frikadelle met raita

Klik hier vir die resep

Oosterse samoesas

Klik hier vir die resep

Mediterreense vleisbroodjie

Klik hier vir die resep

Warmbrakke met houding

Klik hier vir die resep

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.